دوشنبه 1 مهر 1398

تاریخ : يکشنبه 19 بهمن 1393     |     کد : 520

ثبت نام وام ويژه دانشجويان روزانه دكتري برای اولین بار

از مورخه 20/11/93لغايت 05/12/93 بوده و مهلت تعیین شده تمدید نخواهد شد.

براي دانشجويان دوره روزانه واجد شرايط در نيمسال دوم سال تحصيلي 94-93

مكان و زمان ثبت نام : دانشكده علوم پايه – طبقه سوم – امور دانشجويان – اداره رفاه (سركار خانم تمدني)

روزهاي شنبه تا چهارشنبه

جهت دريافت فرمهاي شماره 1، شماره 2 و تعهد نامه به انتشارات دانشگاه مراجعه نماييد.

مدارك مورد نياز :

1-افتتاح شماره حساب جوان نزد بانك تجارت شعبه مركزي بناب

2- سپردن سند تعهد محضري پيوست(با دو ضامن معتبر )الزامي مي باشد(ضمانتهاي مقاطع قبل قابل قبول نمي باشد.)

3- با توجه به محدود بودن اعتبارات ،وام مذكور صرفاًبه دانشجوياني كه حداقل 2سال تحصيلي به فراغت از تحصيل ايشان باقي است، تعلق مي گيرد.

4-به دريافت كنندگان پژوهانه ودانشجوياني كه بدهي معوقه به صندوق دارند وام تعلق نمي گيرد.

5- ثبت صحيح مشخصات فردي و تحصيلي دانشجو(اعم از نام ونام خانوادگي ، كدملي ، شماره دانشجويي، سال شروع تحصيل ، نوع دوره)
                                                                                                                  اداره رفاه دانشجویی
                                                                                                                  19/11/93

نوشته شده در   يکشنبه 19 بهمن 1393  ساعت  12:52   توسط   A. Esmaeelzadeh    تعداد بازدید  375