دوشنبه 2 اسفند 1395

تاریخ : سه شنبه 7 دي 1395     |     کد : 688

تیم مهندسی مواد قهرمان مسابقات فوتسال بین رشته ای درون دانشگاهی سال 95

.

نوزدهمین جشنواره درون دانشگاهی، دانشگاه بناب در مورخه ۹۵/۹/۲۰ با مسابقه ی فوتسال بین رشته های نساجی و مواد با ۱۴ رشته ی ورزشی در دو قسمت خواهران و برادران شروع شد.
در مسابقات فوتسال ۱۲ تیم شرکت کرده که در دو گروه ۶ تیمی قرار گرفتند، این مسابقات به صورت دوره ای طی دو هفته برگزار شد که دو تیم مواد و نساجی از گروه A و دو تیم عمران و مکانیک از گروه B به مرحله ۱/۴نهایی راه یافتند.
همچنین در این مرحله از بازی ها این تیم ها به صورت ضربدری به مصاف هم در آمدند که در نهایت تیم های عمران و مواد به مرحله فینال راه یافت.
در نهایت تیم مواد با نتیجه ی ۵ بر ۳ بر رقیب خود غالب گشت، و این تیم توانست قهرمان این دوره از مسابقات شود.
در اینصورت تیم مواد قهرمان این دوره و تیم عمران در مقام دوم و تیم نساجی در مقام سوم قرار گرفتند.