سه شنبه 2 آبان 1396

تاریخ : سه شنبه 21 شهريور 1396     |     کد : 720

واریز اینترنتی اجاره بهاء خوابگاه خواهران در صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری

دانشجویان عزیز می توانند جهت واریز اینترنتی مبلغ اجاره بهای خوابگاه و یا پرداخت بدهی به صورت زیر عمل نمایند:
1. داشتن رمز دوم کارت بانکی
2. مراجعه به سایت صندوق رفاه دانشجویان www.swf.ir
3. روی" پورتال دانشجویی "کلیک نمایید.www:bp.swf.ir/
4. "ورود به سامانه "پورتال فاز 2 " را کلیک نمایید.www.bp.swf.ir/login.aspx
5. جهت ورود به کاربریتان کد ملی خود را به همراه خط تیره ها( به فرمت 1-123456-123) وارد نمایید.
6. ورود به صفحه صدور فیش و انتخاب فیش بدهی خوابگاه در صورت داشتن بدهی خوابگاه
7. ورود به صفحه دفترچه اقساط و انتخاب آیتم های پرداختی برای آندسته از افرادی که قصد پرداخت دفترچه اقساط و جریمه دیرکرد و یا پرداخت کل بدهی خود را دارند.

در صورت بروز اشکال در رمز عبور، با  خوابگاه دانشگاه تماس بگیرید. شماره تلفن تماس: 37745000-041 داخلی 1512- سرکار خانم ره انجام
*** در صورت پرداخت بدهی خوابگاه، بعد از اتمام عملیات پرداخت پرینت آنرا تحویل سرپرست خوابگاه نمایید.

نوشته شده در   سه شنبه 21 شهريور 1396  ساعت  14   توسط   مدير سایت معاونت دانشجویی    تعداد بازدید  338
PDF چاپ بازگشت