شنبه 26 آبان 1397

تاریخ : سه شنبه 24 بهمن 1396     |     کد : 751

واریز اینترنتی اجاره بهاء خوابگاه خواهران در صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری

.

دانشجویان عزیز می توانند جهت واریز اینترنتی مبلغ اجاره بهای خوابگاه و یا پرداخت بدهی به صورت زیر عمل نمایند:
1. داشتن رمز دوم کارت بانکی
2. مراجعه به سایت صندوق رفاه دانشجویان www.swf.ir
3. روی" پورتال دانشجویی "کلیک نمایید.www:bp.swf.ir/
4. "ورود به سامانه "پورتال فاز 2 " را کلیک نمایید.www.bp.swf.ir/login.aspx
5. جهت ورود به کاربریتان کد ملی خود را به همراه خط تیره ها( به فرمت 1-123456-123) وارد نمایید.
6. ورود به صفحه صدور فیش و انتخاب فیش بدهی خوابگاه در صورت داشتن بدهی خوابگاه
7. ورود به صفحه دفترچه اقساط و انتخاب آیتم های پرداختی برای آندسته از افرادی که قصد پرداخت دفترچه اقساط و جریمه دیرکرد و یا پرداخت کل بدهی خود را دارند.

در صورت بروز اشکال در رمز عبور، با  خوابگاه دانشگاه تماس بگیرید. شماره تلفن تماس: 37745000-041 داخلی 1512- سرکار خانم ره انجام
*** در صورت پرداخت بدهی خوابگاه، بعد از اتمام عملیات پرداخت پرینت آنرا تحویل سرپرست خوابگاه نمایید.

نوشته شده در   سه شنبه 24 بهمن 1396  ساعت  10:12   توسط   مدير سایت معاونت دانشجویی    تعداد بازدید  324
PDF چاپ بازگشت